In 5 minuutjes geef ik je inzicht
Wanneer je goed oplet tijdens deze korte video krijg je alvast een belangrijke boodschap mee waar je direct wat mee kunt om jouw huidige situatie aan te pakken!
Extra informatie
Op de volgende pagina vind je nog veel meer informatie over het programma dat ik aanbied, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Heb je na het bekijken van die pagina nog steeds vragen? Schroom dan niet om een (gratis) vrijblijvend gesprek aan te vragen via de button op de pagina.
Kies voor ONLINE of LIVE
Wil je advies op maat en stap voor stap goed begeleid worden in het hele proces, terwijl er ruimte is voor interactie? Kies dan voor een live traject.

Wil je liever in jouw eigen tempo het programma volgen aan de hand van video's en een online werkboek? Kies dan voor het online programma. 
Meteen aan de slag!
Zodra je op de volgende pagina hebt gekozen welk programma je wilt, kun je direct ermee beginnen!

Voor het online programma krijg je na betaling namelijk meteen toegang tot het trainingsplatform. En voor een live traject kun je vaak al binnen een week de 1e sessie boeken. 
Kom meteen kijken naar mijn huidige aanbod!
Bekijk wat ik jou voor welke prijs op dit moment kan aanbieden. Er zou in de toekomst best eens een ander prijskaartje aan kunnen komen te hangen, dus doe er je voordeel mee.
   © 2021 Leef Allergievrij    I   Voorwaarden   I   Privacy
Disclaimer: De beweringen die op deze en andere webpagina’s van Leef Allergievrij staan, zijn gebaseerd op resultaten uit de praktijk. Klanten hebben zowel live als online positieve resultaten geboekt en de dienstverlener is zelf ervaringsdeskundige. Desalniettemin mag hier niet de conclusie uit worden getrokken dat ook jij zulke positieve resultaten behaalt door het volgen van de aangeboden diensten. Deelnemen aan de Leef Allergievrij programma’s is op eigen risico. Hoewel het volkomen veilig is bij gebruik volgens de voorschriften, kunnen er geen harde garanties gegeven worden. Klik hier voor de volledige disclaimer.

Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook Inc.

Bijgewerkt op 22 oktober 2022.
Disclaimer: De hierna genoemde dienstverlener is Tatiana van Gaasbeek. En voor “dienst” geldt tevens “product”.
De beweringen die op deze en andere webpagina’s van Leef Allergievrij staan, zijn gebaseerd op resultaten uit de praktijk. Klanten hebben zowel live als online positieve resultaten geboekt en de dienstverlener is zelf ervaringsdeskundige. Desalniettemin mag hier niet de conclusie uit worden getrokken dat ook jij zulke positieve resultaten behaalt door het volgen van de aangeboden diensten. Het is namelijk niet alleen afhankelijk van de dienst, maar ook van de eigen inzet en de complexiteit van de casus. Uiteraard ligt er tevens een grote verantwoordelijkheid bij de dienstverlener. Zij zal altijd transparant zijn in haar manier van informatie verschaffen en zal jou zo goed als zij kan van de benodigde informatie voorzien. Enerzijds om een weloverwogen keuze te kunnen maken met betrekking tot een aan te schaffen dienst. Anderzijds om zoveel mogelijk resultaat te kunnen halen uit die dienst. Deelnemen aan de Leef Allergievrij programma’s is op eigen risico. Hoewel het volkomen veilig is bij gebruik volgens de voorschriften, kunnen er geen harde garanties gegeven worden. Om deze reden mag de dienstverlener niet aansprakelijk worden gesteld voor een eventueel negatief effect tijdens of na de dienst te hebben afgenomen of het eventueel niet behalen van het door jou gewenste resultaat. Belangrijke waarden van Leef Allergievrij zijn gezondheid, betrouwbaarheid en vrijheid. Dit houdt ook in dat een reguliere aanpak mag gecombineerd worden met een alternatieve methode. M.a.w. de dienstverlener zal nooit van jou eisen dat je moet stoppen met bijvoorbeeld medicatie. Het is jouw verantwoordelijkheid als klant om hierover, wanneer gewenst, bij voorkeur in overleg met een arts, te beslissen en de mogelijke gevolgen van die beslissing te accepteren.
 
Op 21-04-2021 zijn de algemene voorwaarden en pagina’s geüpdate in het kader van de Privacy Wet en de bescherming van klantengegevens. Er wordt zorgvuldig met jouw gegevens omgaan, zodat jouw privacy gewaarborgd is.
Leef Allergievrij is onderdeel van Mindtrain | Legerland 26, 1541 NE Koog aan de Zaan | KvK 54283965 | BTW-nr NL002107595B68 | EMAIL info@leefallergievrij.com