Klaar voor een transformatie die jouw leven positief kan gaan veranderen?
Ontdek de mogelijkheden en zet de 3 stappen die leiden tot een allergievrij leven!
Leef Allergievrij mock-up
Start vandaag nog met dit levensveranderende programma.
Uit eigen ervaring weet ik hoe vervelend het is om allergisch te zijn. Dat er een methode bestaat waarmee je allergieën kunt aanpakken zonder gebruik van medicatie heeft mij blij verrast.
 Ik help volwassenen met het oplossen van hun allergieën, zodat ze meer vrijheid kunnen ervaren, zonder dat er medicatie aan te pas komt.
 Ik help volwassenen met het oplossen van hun allergieën, zodat ze meer vrijheid kunnen ervaren, zonder dat er medicatie aan te pas komt.
In grote lijnen bestaat de Allergie Eliminatie uit 3 belangrijke stappen.
Met het zetten van die specifieke stappen kun je het probleem met wortel en al uitroeien, zodat je in het meest gunstige scenario helemaal geen middelen van de apotheek en drogisterij meer nodig hebt voor het onder controle houden van je allergie.
STAP 1
Verander het Verleden
Evalueer de ontstaansgeschiedenis van je allergie, zodat je de kernoorzaak van het probleem kunt achterhalen.
STAP 2
Heel het Heden
Nadat je de obstakels uit het verleden hebt opgeruimd, is de weg vrij om het huidige probleem aan te pakken.
STAP 3
Trotseer de Toekomst
Leer in deze stap hoe je veilig en vol vertrouwen in contact kunt treden met datgene waar je allergisch voor was.
Niesbuien, snot, ademnood, jeuk, zwellingen, roodheid, bultjes, blaasjes, buikpijn, vermoeidheid...
Zeker 25% van de Nederlanders kampt met 1 of meerdere allergieën. Het is dus allang niet meer uitzonderlijk om allergisch te zijn. Daar speelt de markt handig op in met hypoallergeen beddengoed, hypoallergene lichaamsverzorging en luchtreinigers. En je kunt tegenwoordig niet alleen bij de apotheek, maar ook bij de drogisterij én de supermarkt voor antihistaminetabletten, neussprays, oogdruppels en zalfjes terecht.

Bij de één worden de klachten veroorzaakt door iets in de lucht (inhalatieallergie) en bij de ander door iets in het eten of drinken (voedselallergie). Zo bestaat er ook nog contactallergie, waarbij je allergisch reageert op bepaalde materialen of stoffen, zoals nikkel of ethyleendiamine. Er zijn mensen die een allergische reactie krijgen als zij gestoken worden door een insect. En er zijn mensen die allergisch reageren op medicijnen. Ook de zon kan helaas vervelende allergische reacties teweegbrengen.

De échte oorzaak ligt echter dieper. Daarvoor is het noodzakelijk dat je in gedachten teruggaat naar de ontstaansgeschiedenis van jouw allergie(ën), want wanneer je erachter komt waarom bij jou een allergie is ontstaan, kun je er ook aan werken om het weer ongedaan te maken. Het ongewenste gedragspatroon (allergisch reageren) wat zich door de jaren heen heeft ontwikkeld kun je namelijk met specifieke oefeningen bewust doorbreken! 

Het probleem van al die hypoallergene producten, maar ook de neussprays, crèmes en pilletjes, is dat zij verzuimen de oorzaak van de allergie aan te pakken. Met het speciale beddengoed, parfumvrije lichaamsverzorging en de luchtreinigers probeer je de allergenen zoveel mogelijk uit jouw buurt te houden. En met de medicatie probeer je de symptomen te bestrijden.

Zolang je de kernoorzaak van een allergie niet aanpakt, is de kans groot dat je er nooit helemaal vanaf komt. Bovendien kan die kernoorzaak ook voor andere problemen zorgen, naast de allergie!
Wil je afhankelijk blijven? Of neem je het heft in eigen hand?
Zolang ik mij kan herinneren, vind ik een gezonde levensstijl belangrijk. Het gebruik van natuurlijke supplementen vind ik daarom prima, maar ik heb een afkeer tegen het innemen van medicatie die bestaat uit onnatuurlijke ingrediënten. En in acute situaties kan het gebruik van medicatie absoluut een positief effect hebben, maar ik ben van mening dat het nooit de bedoeling moet zijn om ervan afhankelijk te raken. Van chronisch medicijngebruik word je niet beter, eerder zieker. Althans, dat is hoe ik ernaar kijk!

Persoonlijk vond ik het heel vervelend om levenslang vast te zitten aan de histaminetabletten, maar destijds dacht ik dat ik geen andere keuze had. Ik was 16 en dacht dat mijn huisarts het altijd bij het rechte eind had. Toen ik 15 jaar later ontdekte dat er wel degelijk manieren zijn om van allergieën verlost te raken, was ik opgelucht dat ik afscheid kon nemen van de medicatie.

Het zette iets in gang waar ik tot op de dag van vandaag nog heel dankbaar voor ben, want ik heb geleerd hoe krachtig onze gedachten zijn en hoe ons lichaam bepaalde boodschappen doorgeeft. En hoeveel controle wij eigenlijk zelf hebben over ons mentale én fysieke welzijn.

Wat ik door de jaren heen geleerd heb, breng ik dolgraag over op anderen, want het verbetert onomstotelijk de kwaliteit van ieder's leven.
Hoe kun je iedere allergie oplossen in 3 stappen?
Hoewel gezond eten en drinken belangrijk is, leg ik de focus in mijn dienst ergens anders op, want de ware oorzaak van allergische klachten is te vinden in die persoonlijke ontstaansgeschiedenis van de allergie. Dit is dus voor iedereen anders! Maar ook een beetje hetzelfde! 😄 Voor iedereen geldt namelijk: Jouw onderbewustzijn wil jou in bescherming nemen. Maar waarvoor dan? Ja, dát is dus voor iedere persoon anders.

De Allergie Eliminatie is het resultaat van jarenlang bijschaven en aanvullen naar aanleiding van een techniek die ik eens geleerd heb. Want zodra ikzelf dankzij die techniek van mijn allergieën verlost raakte, wilde ik anderen ermee helpen. Ik startte mijn eigen coachingspraktijk in 2012 en timmerde aardig aan de weg. Die techniek om allergieën mee op te lossen, bleek echter nog niet op iedereen toepasbaar te zijn. En dat frustreerde mij! Want ik wilde iedere klant meer dan tevreden de deur uit zien gaan na een bezoekje aan mijn coachingspraktijk.

Uiteindelijk heb ik een volwaardige dienst staan, waarmee ik de afgelopen jaren vele klanten heb mogen verblijden. In 2021 heb ik hard gewerkt aan het bouwen van een online programma. Ik heb er dus voor gekozen om naast een individueel coachingstraject nu ook een online programma aan te bieden! Zodoende kan ik nog meer klanten van dienst zijn, want hiermee is reizen overbodig geworden. Hetzelfde protocol dat ik hanteer tijdens mijn live coachingsgesprekken heb ik in een online vorm gegoten, zodat men vanuit het comfort van zijn eigen woning de coaching kan volgen via video's en tekstbestanden.

In 3 stappen loods ik jou naar een leven zonder allergie!
“De Allergie Eliminatie is een interessante aanpak van allergieën op basis van bewezen technieken. Ik denk dat de meeste mensen met het juist toepassen van de technieken in ieder geval verbetering zullen vinden.”
- Adam
Stel je eens voor... Een allergievrij leven...
Naast de fysieke klachten die ontstaan na contact met het allergeen, speelt mee dat een allergie leidt tot nare gevoelens zoals frustratie, schaamte, angst, verdriet, machteloosheid en stress.

Zo kan het je belemmeren tijdens je werk, studie, sport en andere hobby's. Maar het kan je ook weerhouden van het deelnemen aan activiteiten, zoals een fotoshoot, een auditie, een personeelsuitje of een vakantie. 

Zonder die allergie zou je veel vrijer zijn.

Stel je voor dat...
 • ... je overal naartoe kunt: Bos of strand, zwembad of dierentuin, foodtruck festival of restaurant!
 • ... je van ieder seizoen kunt genieten: Je kunt weer genieten van alles wat bloeit in de lente, van de zonnestralen in de zomer en van dikke dekens en kriebeltruien in de herfst en winter! 
 • ... je kunt kopen wat je wilt: Crèmes, parfum, make-up, sieraden, een vloerkleed of een leuke wollen sjaal!
 • ... je kunt eten wat je wilt: Lactosevrij of niet, glutenvrij of niet, vegetarisch of niet!
 • ​... je de keuze hebt om een huisdier te nemen! 🐶🐱🐰
De Allergie Eliminatie
Een uniek en compleet programma! 
Snel Resultaat!
Afhankelijk van het programma dat je kiest (online of live) en hoe snel je er doorheen loopt bereik je tussen 1 en 6 weken jouw eerste concrete resultaat.
100% Natuurlijk
We maken uitsluitend gebruik van specifieke oefeningen en visualisaties. Medicatie en verzorgingsproducten worden overbodig.
Voor Alle Allergieën
IEDERE allergie of intolerantie, enkel- of meervoudig, kan opgelost worden: inhalatie-, contact-, voedsel-, insectengif, medicijn- en zonne-allergie.
Online of Live
Kies voor comfort zonder reistijd met het online programma.
Kies voor maatwerk en interactie met het live coachingstraject.
Op Jouw Eigen Tempo
Bij het online programma krijg je 1 jaar toegang tot de leeromgeving. Bij het live traject plannen we binnen de mogelijkheden van jouw agenda.
Blijvend Resultaat
Dankzij de opzet van het programma onderga je een echte transformatie, waardoor het resultaat ook een positief effect heeft op de lange termijn.
Allergie Eliminatie

ONLINE

 • In je eigen tempo te volgen
 • ​21 video’s (108 min.)
 • ​16 PDF tekstbestanden (24 A4-tjes)
 • ​2 audiobestanden (44.45 min.) 
 • 1 jaar toegang tot de leeromgeving
 • Inclusief online werkboek
BONUS!!! Support via e-mail en videobellen!

Normaal € 247,- 

Nu € 197,-

Voor jouw veiligheid worden alle aankopen verwerkt op een beveiligde server.

Allergie Eliminatie

LIVE

 • Individueel maatwerk
 • ​Inclusief persoonlijk huiswerk
 • ​Inclusief onbeperkt support tussen de sessies in gedurende het traject
 • ​Locatie: nader te bepalen
 • 3 transformatie sessies à 2 uur
 • Inclusief documentatiemap
Evt. aanvullende sessies met korting!

Normaal € 747,- 

Nu € 547,-

Voor jouw veiligheid worden alle aankopen verwerkt op een beveiligde server.

30 dagen niet goed, geld terug garantie voor het online programma

Omdat ik begrijp dat het best eng kan zijn om een investering te doen, waarvan je niet weet of het zich terugbetaalt in mooie resultaten, wil ik dat risico graag wegnemen. Wanneer ik jou live 1-op-1 coach kan ik heel resultaatgericht met jou aan de slag en kan ik het traject aanpassen op wat jij nodig hebt. Het interactieve karakter van het live traject geeft ons die flexibiliteit. Dit is online natuurlijk anders. Toch ben ik ervan overtuigd dat óók het online programma kwalitatief zo sterk is dat jij na het voltooien ervan meer dan tevreden zult zijn met de verkregen informatie, inzichten én tastbare resultaten!
Als jij binnen 30 dagen na aankoop niet tevreden bent, mag jij het aankoopbedrag terugvragen. Uiteraard houdt dit wel in dat je alle stappen van het proces doorlopen moet hebben en bij vragen of problemen mijn support hebt aangevraagd.

Zie en hoor wat klanten zeggen over de Allergie Eliminatie...

“Door een feestje van een gemeenschappelijk vriendin ontmoette ik Tatiana. Bij toeval vermeldde ik dat ik die dag zo'n last had van hooikoorts, waarop Tatiana mij vertelde welke achtergrond ze heeft. Ik was meteen getriggerd door haar rustige en vriendelijke persoonlijkheid en was bereid om met haar in elk geval een sessie mee te maken vanwege mijn vervelende hooikoortsklachten. 

Tot op de dag vandaag heb ik geen hooikoortsklachten meer gehad. Het coachingstraject  vond plaats in een fijne ruimte, Tatiana is een heel goede begeleider in het proces en ik voelde me meer dan welkom bij haar.
De rust en de kennis waren aanwezig! Wat ik heel fijn vond, was de vrijheid om dingen wel of niet te delen. Het hele proces vond ik mooi en ik kreeg vrij snel helder wanneer en waardoor mijn klachten waren ontstaan. Zo kon ik het ook helder loslaten. Bedankt Tatiana!
 - Alma Meijer
"Ik had 30 jaar een lichtallergie, 1 min in uvb/uva. Ik zat vanaf februari in het donker, in de meeste gevallen alleen. Ik heb er allerlei therapieën op losgelaten maar zonder enig resultaat. Nu was ik er echt aan toe, het moest over zijn. Mijn leven wilde ik niet langer op deze wijze leven en daarom was de tijd rijp voor verandering. De uitnodiging om mee te doen aan het online programma De Allergie Eliminatie heb ik met beide handen aangepakt. Ik wilde snel er vanaf zijn. Te snel. Bij het opzoeken van een veiligheidsanker liep ik vast en werd mijn overlevingsmechanisme duidelijk "niets zo veilig als thuis zijn, weg van de mensen en de wereld".
Mijn allergie ondersteunde mijn gevoelens en overtuigingen. Door de opdracht om een veiligheidsanker te plaatsen, werden andere gevoelens duidelijk. 

Nu, na 2 weken gaat het goed in het zonlicht! Mijn huid moet nog wel wennen en mijn taalgebruik moet zich nog aanpassen 'Ik heb geen lichtallergie." Ik denk dat ik mijn allergie voor 80 procent kan loslaten. Het was geen makkelijke opgave, ondanks de vriendelijke begeleiding. Ik ben dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen, dat het een hoop in beweging heeft gebracht en dat het tot een positief resultaat geleid heeft."
 - Jet van der Graaf
“Dagelijks had ik last van een droge, schilferende huid. Crèmes en de zon op mijn huid maakten het nog erger. Dan werd die rood en kreeg ik gigantische jeuk. Mijn persoonlijke ervaring is dat je in het reguliere circuit niet veel verder komt als je van een allergie af wilt. Op een gegeven moment ga je dus verder zoeken, en koos ik voor een traject bij Mindtrain.

Na de 1e sessie merkte ik al vermindering van mijn klachten en na de laatste sessie was het helemaal weg. Zelfs nu, 7 maanden later, ben ik nog steeds allergievrij! Als dan andere mensen zeggen ‘Ah joh, dat is allemaal placebo effect’, is mijn reactie: Nou en? Het helpt! Ik ben van mijn klachten af.”
 - Marcel van der Horst
"Na module 1 merkte ik al wat verlichting bij opstaan in de ochtend. Bij het volgen van module 2 begon ik met een dichte neus, maar na afloop was hij bijna open."
- Krista Bakker
"Per toeval kwam ik in aanraking met Mindtrain en ging daardoor anders naar deze allergie kijken. Ik heb het programma met een open mind gevolgd en was toch wel enigzins verbaasd dat ik daarna écht niet meer allergisch reageerde. "
- Nina Joosten
"Ik weet nu dat ik bewust keuzes kan maken en daarbij kies ik voor een gezond en sterk lichaam zonder hooikoorts. Direct na het voltooien van het programma was ik volledig klachtenvrij."
- Angela Stolting

Veelgestelde Vragen

 Hoe snel merk ik een positief resultaat?
Resultaat is voor de meesten al merkbaar tijdens module 1 van het online programma of na de 1e sessie van het live coachingstraject. Dat is in beide gevallen al in de 1e week.
 Op welk moment kan ik stoppen met mijn allergiemedicatie?
Als het voorgeschreven is door een arts zou ik die sowieso raadplegen. Vrij te verkrijgen middelen kun je naar eigen inzicht afbouwen, danwel stoppen. Ik raad aan dit pas te doen ná een geslaagde test. Aan het eind van module 2 leg ik uitgebreid uit hoe je op een veilige manier kunt testen.
 Wanneer mag ik het eindresultaat verwachten?
Voor het online programma ligt het aan de snelheid waarmee jij de stof tot je neemt. Houd rekening met 2 à 3 weken om het programma te voltooien.

Het live coachingstraject kunnen we vaak wel afronden tussen de 2 en 4 weken, maar hangt natuurlijk o.a. af van beschikbaarheid in jouw en mijn agenda.  
 Wat is je succes percentage?
Ongeveer 7 op de 10 klanten is na de Allergie Eliminatie voor 75 tot 100% van zijn allergie af.
Ongeveer 2 op de 10 klanten ervaart een klachtenvermindering van 30 tot 60%.
En 1 op de 10 klanten merkt helaas geen verschil op het vlak van allergiereductie, maar vaak merken ze wél verbetering op andere vlakken!  😉
 Werkt dit ook bij mij? M.a.w. Waar is het succes van afhankelijk?
De grootte van het resultaat is afhankelijk van...
 • Jouw motivatie: Het is belangrijk dat je zelf super graag van de allergie af wilt en je niet stiekem de allergie tóch wilt houden (omdat het bijv. een makkelijk excuus is om bepaalde dingen niet te hoeven doen).
 • Jouw commitment: De kwalitatieve tijd die je voor het programma vrijmaakt is belangrijk. Laat je dus niet afleiden terwijl je de video's bekijkt, doe alle opdrachten en schakel support in als je vragen hebt. En tijdens het live traject verwacht ik van je dat je mijn aanwijzingen opvolgt en je huiswerk doet. 🤓
 • Enkelvoudige of meervoudige allergie: Een enkelvoudige allergie is het gemakkelijkste op te lossen en leent zich daarom ook beter voor het online programma. Een meervoudige allergie kan op meerdere manieren aangepakt worden en leent zich daarom beter voor een live traject.
 • ​Abstract denkvermogen: Dit is bij de meeste mensen vanaf 12 jaar goed ontwikkeld.
Gun jezelf dit cadeau.
Zie dit als een cadeau aan jezelf, een investering in een kwalitatief beter leven. Welk programma kies jij om jouw allergie(ën) mee aan te pakken?
   © 2021 Leef Allergievrij    I   Voorwaarden   I   Privacy
Disclaimer: De beweringen die op deze en andere webpagina’s van Leef Allergievrij staan, zijn gebaseerd op resultaten uit de praktijk. Klanten hebben zowel live als online positieve resultaten geboekt en de dienstverlener is zelf ervaringsdeskundige. Desalniettemin mag hier niet de conclusie uit worden getrokken dat ook jij zulke positieve resultaten behaalt door het volgen van de aangeboden diensten. Deelnemen aan de Leef Allergievrij programma’s is op eigen risico. Hoewel het volkomen veilig is bij gebruik volgens de voorschriften, kunnen er geen harde garanties gegeven worden. Klik hier voor de volledige disclaimer.

Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook Inc.

Bijgewerkt op 22 oktober 2022.
Disclaimer: De hierna genoemde dienstverlener is Tatiana van Gaasbeek. En voor “dienst” geldt tevens “product”.
De beweringen die op deze en andere webpagina’s van Leef Allergievrij staan, zijn gebaseerd op resultaten uit de praktijk. Klanten hebben zowel live als online positieve resultaten geboekt en de dienstverlener is zelf ervaringsdeskundige. Desalniettemin mag hier niet de conclusie uit worden getrokken dat ook jij zulke positieve resultaten behaalt door het volgen van de aangeboden diensten. Het is namelijk niet alleen afhankelijk van de dienst, maar ook van de eigen inzet en de complexiteit van de casus. Uiteraard ligt er tevens een grote verantwoordelijkheid bij de dienstverlener. Zij zal altijd transparant zijn in haar manier van informatie verschaffen en zal jou zo goed als zij kan van de benodigde informatie voorzien. Enerzijds om een weloverwogen keuze te kunnen maken met betrekking tot een aan te schaffen dienst. Anderzijds om zoveel mogelijk resultaat te kunnen halen uit die dienst. Deelnemen aan de Leef Allergievrij programma’s is op eigen risico. Hoewel het volkomen veilig is bij gebruik volgens de voorschriften, kunnen er geen harde garanties gegeven worden. Om deze reden mag de dienstverlener niet aansprakelijk worden gesteld voor een eventueel negatief effect tijdens of na de dienst te hebben afgenomen of het eventueel niet behalen van het door jou gewenste resultaat. Belangrijke waarden van Leef Allergievrij zijn gezondheid, betrouwbaarheid en vrijheid. Dit houdt ook in dat een reguliere aanpak mag gecombineerd worden met een alternatieve methode. M.a.w. de dienstverlener zal nooit van jou eisen dat je moet stoppen met bijvoorbeeld medicatie. Het is jouw verantwoordelijkheid als klant om hierover, wanneer gewenst, bij voorkeur in overleg met een arts, te beslissen en de mogelijke gevolgen van die beslissing te accepteren.
 
Op 21-04-2021 zijn de algemene voorwaarden en pagina’s geüpdate in het kader van de Privacy Wet en de bescherming van klantengegevens. Er wordt zorgvuldig met jouw gegevens omgaan, zodat jouw privacy gewaarborgd is.
Leef Allergievrij is onderdeel van Mindtrain | Legerland 26, 1541 NE Koog aan de Zaan | KvK 54283965 | BTW-nr NL002107595B68 | EMAIL info@leefallergievrij.com