Ontdek de methode die het mogelijk maakt om allergieën op natuurlijke wijze op te lossen

Geschikt voor het aanpakken van o.a. inhalatie-, contact- en voedselallergie

van-allergisch-naar-allergievrij

Hoe zou het zijn om...

  • verlost te raken van klachten zoals jeuk, benauwdheid, huiduitslag en buikpijn?
  • niet afhankelijk te hoeven zijn van pillen, sprays en zalfjes?
  • blijvend een allergievrij leven te kunnen leiden?
   © 2021 Leef Allergievrij    I   Voorwaarden   I   Privacy
Disclaimer: De beweringen die op deze en andere webpagina’s van Leef Allergievrij staan, zijn gebaseerd op resultaten uit de praktijk. Klanten hebben zowel live als online positieve resultaten geboekt en de dienstverlener is zelf ervaringsdeskundige. Desalniettemin mag hier niet de conclusie uit worden getrokken dat ook jij zulke positieve resultaten behaalt door het volgen van de aangeboden diensten. Deelnemen aan de Leef Allergievrij programma’s is op eigen risico. Hoewel het volkomen veilig is bij gebruik volgens de voorschriften, kunnen er geen harde garanties gegeven worden. Klik hier voor de volledige disclaimer.

Deze website maakt geen onderdeel uit van Facebook of Facebook Inc. Deze site is op geen enkele manier gelinkt aan Facebook. Facebook is een handelsnaam van Facebook Inc.

Bijgewerkt op 22 oktober 2022.
Disclaimer: De hierna genoemde dienstverlener is Tatiana van Gaasbeek. En voor “dienst” geldt tevens “product”.
De beweringen die op deze en andere webpagina’s van Leef Allergievrij staan, zijn gebaseerd op resultaten uit de praktijk. Klanten hebben zowel live als online positieve resultaten geboekt en de dienstverlener is zelf ervaringsdeskundige. Desalniettemin mag hier niet de conclusie uit worden getrokken dat ook jij zulke positieve resultaten behaalt door het volgen van de aangeboden diensten. Het is namelijk niet alleen afhankelijk van de dienst, maar ook van de eigen inzet en de complexiteit van de casus. Uiteraard ligt er tevens een grote verantwoordelijkheid bij de dienstverlener. Zij zal altijd transparant zijn in haar manier van informatie verschaffen en zal jou zo goed als zij kan van de benodigde informatie voorzien. Enerzijds om een weloverwogen keuze te kunnen maken met betrekking tot een aan te schaffen dienst. Anderzijds om zoveel mogelijk resultaat te kunnen halen uit die dienst. Deelnemen aan de Leef Allergievrij programma’s is op eigen risico. Hoewel het volkomen veilig is bij gebruik volgens de voorschriften, kunnen er geen harde garanties gegeven worden. Om deze reden mag de dienstverlener niet aansprakelijk worden gesteld voor een eventueel negatief effect tijdens of na de dienst te hebben afgenomen of het eventueel niet behalen van het door jou gewenste resultaat. Belangrijke waarden van Leef Allergievrij zijn gezondheid, betrouwbaarheid en vrijheid. Dit houdt ook in dat een reguliere aanpak mag gecombineerd worden met een alternatieve methode. M.a.w. de dienstverlener zal nooit van jou eisen dat je moet stoppen met bijvoorbeeld medicatie. Het is jouw verantwoordelijkheid als klant om hierover, wanneer gewenst, bij voorkeur in overleg met een arts, te beslissen en de mogelijke gevolgen van die beslissing te accepteren.
 
Op 21-04-2021 zijn de algemene voorwaarden en pagina’s geüpdate in het kader van de Privacy Wet en de bescherming van klantengegevens. Er wordt zorgvuldig met jouw gegevens omgaan, zodat jouw privacy gewaarborgd is.
Leef Allergievrij is onderdeel van Mindtrain | Legerland 26, 1541 NE Koog aan de Zaan | KvK 54283965 | BTW-nr NL002107595B68 | EMAIL info@leefallergievrij.com